Вiн мов цiлюще зiлля

Наталка Змиивна
Він – мов цілюще зілля.
Він – межи ребра ніж.
Щоб вгамувати біль, я
Мушу втікать скоріш.

Він – мов пекуче проміння.
Він – холодний ручай.
Вертаюсь в зелені глибини,
Щоб вгамувати відчай.


01.08.18