Из Джез Брул - Хайку ч. 4

Юрий Иванов 11
                ДЖЕЗ БРУЛ


                ХАЙКУ(ч.4)



                ХАЙКУ ПРОПУЩЕННОЕ


                Моё хайку четырнадцать
                предполагало хайку тринадцать;
                я просто позволю чтоб было так.

                Haiku Ommited (Haiku #14) - Poem by Jez Brul

                My Haiku Fourteen
                supposedly Haiku thirteen;
                I'll just let it be.


                БРАК

                Два тела соединяются;
                Едины сердце, душа, мечта;
                любить и держаться.
       

                Marriage (Haiku 18) - Poem by Jez Brul

                Two bodies unite;
                One heart, one soul, one true dream;
                To love and to hold.



                РОЖДЕНИЕ


                Новорожденный горько плакал;
                Голос его достиг дальних морей
                куда опускается солнце.
   


                Birthday (Haiku #18) - Poem by Jez Brul

                A newborn cried hard;
                Her voice reached the distant seas
                where setting sun crept.



                НАСТУПЛЕНИЕ ДНЯ

                Приходит восточный ветер;
                Бамбук качается в унисон
                Когда солнце крадётся.
               


                Welcome Day (Haiku # 20) - Poem by Jez Brul

                An east wind arrives;
                Bamboos swing in unison
                As the sun creeps up.


                УЛЫБКА МОЕЙ БАБУШКИ

                Моя бабушка улыбается,
                морщинистое лицо наполнено
                светом любви и надежды.


                Haiku # 20 (My Grandmother's Smile) - Poem by Jez Brul

                My grandmother smiles,
                the wrinkled face turns aglow
                abounding in hope and love.