Бабусi

Анеля Мей
Моя мама з ранку встала, 
Вона хлібчик випікала,       
Хліб рум’яний запашний,   
Ніби сонце - золотий!
А тоді мені сказала:               
- доню кошика бери,      
Хліб бабусі віднеси.
Так мамусю я все чую,   
Та  ж бабусів я рахую.      
Бо в матусі є матуся,   
А мені вона бабуся.    
Є у мами і татусь,
І для мене він дідусь,
Є ж матуся у дідуся, 
І вона моя бабуся,      
Є у мене мамо й тато,   
Так бабусів там багато:
У татуся є татусьо,
І у нього є матуся,
Теж мені вона бабуся.   
Ще у тата є матуся,               
Знов у мене є бабуся,               
У бабусі є матуся,               
Наша з татом теж бабуся.            
А в бабусі по бабусі,               
Також є своя матуся,               
То бабуська бабусів,               
Ось нарешті і усі!               
Мамо, я ж іще мала,               
Треба кошиків аж два!