Покаяние

Росен Русев
ПОКАЯНИЕ
Автор: Р. Русев

На теб простих,
за дните без смисъл,
за неспаните нощи
потънали в бдения,
простих и всички забрани
превърнали кошмарите
в рани.
На себе си простих,
че може би забравям
за лошите си дни
неизживяни,
опитах се
и ето ме сега
покаян грешник търсещ думи,
опитващ да живее
с тъжните безмислени минути
останали от теб във мен.
И няма думи с които се затваря
във покаяние живот.

Покаях се ...
Простих...