мир вещей

Александр Ярошевский
мир вещей
    развешанных
               по стенам
выставленных
            аккуратно
                по панелям
полочек сервантов
        горок – 
        каждая с историей
               и смыслом
каждая незаменима быстро –
                мир               
                ушедшего прочь
материализма
 
            дальше
                только
что грех исповеди жальной
деньги виртуальные
как общая
         галлюцинация
и значочки
         на панели
                монитора –
окны в столь же
                виртуальные
                миры
текстов звуков и
               изображений –
неподвижных чаще/реже,
чем в движении
 
движущийся
          эфемерный мир
 
...а Крученых ведь предсказывал:
                «… бул
                щыл…»

футуризма диссонансные аккорды
запрокинутая жизнь двуногих монохордовых



світ речей
що втілені незграбно
мурами розвішані й полиць
штивними панелями зіпнуті -
ніби простором і часом скуті

кожна незамінна
з сенсом й змістом
світ того що він пішов - матерьялізму

далі тільки гроші
віртуальні
реальні
як галюцінації спільні

й позначки активних моніторів
в такий самий віртуальний простір двері
світ що рухається ефемерою:
"дыл бул щыл" -
Кручениха химерою -
"убещур"

хайль семенко ми
ми хайль семенко схизма
борсання старого футуризму

монохордових двоногих надбання
навмання