so obscure

Рэй Лэрвери
i'll always wait for white,
you'll always be my light.
i'll always stay alive,
you'll always have a knife.

i'll always fall in love,
you'll always be my dove.
i'll always be delete,
you'll always be my net.

that's all. this so obscure.
i say you're here. i'm sure.
i say but i just know:
it's running from the saw.