Хочу малювати - укр. мова

Марат Школьник
Намалюю я на гілці пташку,
У піску маленьку черепашку,
Намалюю котика, собачку,
Крокодила Гену, Чебурашку.

Намалюю я траву зелену,
Дівчинку і хлопця біля клену,
Намалюю синє-синє небо,
Й сонечко, що всім у світі треба.

Намалюю ляльку я Наталку,
Хто з дівчат ляльок не любить змалку,
Мати кличе: - Доню, треба спати!
- Мамо, мамо... хочу малювати...