Мiечка. Акропривiтання

Анастасия Тенжала
М аленьке щастя! Посмішка у мами
І  невимовна радість татуся.
Є диний скарб! І я радію з вами!
Ч и ж є що краще в світі? Ні нема!
К расуні побажаю виростати
А  мамі з татком мудрість Божу мати!