Шри Чанмой Anything that takes my Lord...

Маргарита Абу Эйд
Sri Chinmoy
(1931-2007)

Anything that takes my Lord
Away from me
Is not at all worth having.


                * * *

Шри Чинмой
(1931-2007)

Все,что меня лишает
Бога моего
Абсолютно не представляет значимости.