Такого вже не буде.. Так шкода..

Рэйнни
.Такого вже не буде..Так шкода..
І звідки ця взялась на нас біда,
коли нічого не змінити/не додати,
тепер лиш в небо з сумом споглядати..

.Такого вже не буде..Тьма німа..
І в серці оселилась та зима,
яка все щастя легко снігом вкрила,
життя твоє зламало всі вітрила..

.Такого вже не буде..Важко дуже..
До сенсу долі вже тепер байдужий,
кусочок серця відірвала зла зима,
і щастя загубилось, бо тебе нема..

r810220