Погляд втомлених очей

Рэйнни
Погляд твоїх втомлених очей,
Стільки вже недоспаних ночей,
Стільки болю, смутку та печалі,
І ти віддаляєшся все далі й далі.

Погляд в ціль, нічого не змінить,
І не знаєш навіть, як надалі жить,
Стіни стали всі тепер такі німі,
Погляд довгий, ніби у пітьмі.

Погляд..Спогад радості й добра,
Де як квіточка іще собі цвіла,
Та здійнявся вітер, закружляв,
І кохання наше собі вкрав.

Погляд..Дикий смуток небуття
В кожного, хто втратив те життя,
Ким ти жив, кого просто любив,
Не забув, і в серці залишив.

r810220