Хочу бути для тебе веселою

Вера Бондаренко-Михайлова
Хочу бути для тебе веселою.
Щоб ти сонячний настрій лиш мав.
Мабуть, віритиму в переселення
Душ людських, - що б та хто б не казав.

Я вже знов розтікаюся річкою:
В морі разом нам треба плисти.
Знаю, любий, горю в тобі свічкою -
Мені б квіткою ще розцвісти.

Щиро в тебе я вірю, Ангелику:
Ти вже знову здіймаєш крила.
Пісню гарну співаєш , Веселику,
Щастям доля щоб нам розцвіла.