Роберт Геррик. H-613 Вулкану

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-613) Вулкану

Ты – бог огня, тебе не внове
Держать огонь свой наготове:
Коль книгу охулят мою, -
Одобри ты – предай огню.


Robert Herrick
613. To Vulcan
 
Thy sooty Godhead, I desire
Still to be ready with thy fire:
That sho'd my Booke despised be,
Acceptance it might find of thee.