У снах приходиш ти до мене..

Наталия Яворская
У снах приходиш ти до мене,

І наяву тебе шукаю.

Ці очі сині-погляд неба.

Так, я тебе кохаю...



Пташки співають спозарання.

І вітерець колише трави.

Повітря чисте і духмяне.

Я дотик рук твоіх чекаю.

Так, я тебе кохаю...