Метеликовий вальс

Лариса Калинина-Харламова
Не до весни, не до весни
Вустам моїм солоним.
Чому ж тоді солодкі сни
Наснилися сьогодні?
Неначе грає музика…
І в небі синім, синім
Бажаємо і мусимо
Літати ми щасливі.

Приспів:
Метеликовий вальс
Розсипав поцілунки.
І вже немає нас…
Бо ми у ніч-чаклунку
Пірнаємоооо
Й не знаємооо,
Що у руках тримаємо
КОХАННЯ…

Не до весни моїй зимі,
Але вона міркує,
Що разом ми, коханий мій…
Я за тобою сумую.
У косах верби заплутав
Шалений вiтер сивий
І ллється на мої вуста
Поцiлункова злива.

Приспів:
Метеликовий вальс
Розсипав поцілунки.
І вже немає нас…
Бо ми у ніч-чаклунку
Пірнаємоооо
І знаємооо,
Що у руках тримаємо
КОХАННЯ…
18:49
09.08.18

русский вариант
http://www.stihi.ru/2018/08/10/8000