Ти мой ангел

Нина Продан
Народила мене мати в добрую годину,
Дала долю, дала щастя і міцну родину,
Залицяльникам в окрузі не відповідала,
Одного лиш примічала, його й виглядала.

Поведе бува бровою, посмішкою блисне,
І при зустрічі з любов`ю мою руку стисне…
Одягнуся, як на свято, серденько тріпоче,
Щоб були ми завжди разом, душа моя хоче.

Біля нього серцем млію, посмішкою сяю,
Так спокійно і надійно,  з ним я розквітаю.
Я в обіймах, як в колисці, серденько радіє,
Ти мій Ангел, моє щастя, моя світла мріє!