В тальна

Светлана Камышная
Твої руки пахнуть кавою,
А душа солодко-біла.
Господиня ти цікава є,
Посмішка твоя зустріла.
Бджілка наша працьовита,
Хай твій вулик буде повний.
Тобі ввічливість привито,
Будеш завжди ти шановна.
Хай ков'ярня процвітає,
Господиня молодіє,
Від душі тебе вітаєм,
Хай здійсняться кращі мрії!