Роберт Кочарян, имеет право... не читайте, на армя

Роберт Аветян
Robert Avetyan Кочаряни эртнэ цуйцтал мез болорис горцов, вочте хосков, вор на изур чи ац керел, вор на воч Левонэ, вочел Серж кочециалн. Амбохн -жоховурдн ете чуни канон дарнумэ шнери вомак. Кочарянн петкэ артаайтви, иск менк петкэ лсенк. Миайн горал. аницел, мез туйл читали мер есн. Менк мартек, те вочхар...