Хрест житья

Книгоноша
 
  Життя то перешкоди
Що ждуть нас на землі
І що для цього треба
Щоб їх нам перейти

По перше треба Віру
Нам мати для Душі
Христос дає Спасіння
Дарунок для нас всіх

Шануйте батька,матір
Що вам дали життя
Щоб років ще багато
Вас Бог благословляв

Сім’я то есть святиня
Що Бог нам дарував
І вас щоб ваші діти
Теж слухались всяк час

Потім ще треба мати
Повагу до людей
І щоб цього здобути
Хваліться Божим днем

Життя то хрест
Що кожний має свій
Неси його і дякуй Богу
Що можеш ти його нести
Свого життя ,в земній дорозі

Тримайте що здобули
І дякуйте за все
А Бог в своїй країні
Нас прийме як Отець.