Роберт Геррик. H-703 На Трига

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-703) На Трига

На Триге платье наиспод надето –
Преображеньем он считает это.


Robert Herrick
703. Upon Trigg, Epig.
 
Trigg having turn'd his sute, he struts in state,
And tells the world, he's now regenerate.