З тобою

Лариса Калинина-Харламова
З тобою -
Розквітле щастя на вустах.
З тобою –
Неперевершені свята.
Веселка, мов павич хвостатий,
На небі пише нам завзято: -
Коханням ми своїм багаті.
З тобою
Я – біла лебідь в небесах.
З тобою
Жіноча множиться краса.
Я дихаю одним тобою…
А десь співає під вербою
Дитині колисанку мати.

Приспів:
Де б не був ти, любий, там і я.
Чуєш? Назавжди твоя!
Суттю, тілом, кров'ю,
Серцем - я з тобою,
З вірою й любов'ю.

З тобою
Ніч надихає на вірші.
З тобою
Летімо в небо ми мерщій!
Де зірки сяють, а комети
Дарують чарівні секрети: -
Любов всесильна і взаємна!
З тобою
Мені так затишно й тепло.
З тобою
Все, що вмирало, ожило.
Не вистачить мого зізнання,
Хоч в сотий раз я про кохання
Кажу відверто чи таємно.
Приспів:

19.08.18
русский вариант http://www.stihi.ru/2018/08/21/390