20. 08. 2018 Рефлексия

Светлая Две Тысячи 10
Было б цікава,
Каб не мозгу млявасць.
Які той свет,
Што дзесь за даляглядам...
Казыча тут і там
Ды б'е па пятам...
А не пазычыш ты
Імпэту ў аматара,
Які штодзень усё марыць...
Марыць...марыць...
Глядзіш, а ён ужо там...
І з прывітаннем!