Сълзите на болката

Росен Русев
СЪЛЗИТЕ НА БОЛКАТА
Автор: Р. Русев               

С сълзите на болката.
се събуждаш и плачеш
в заспалата нощ.
Нестихваща,
все търсеща място
в душата ти.
Опасно тиха в денят ,
а нощем
извикваща спомени...
Болката...
Позатихнала,
но все напомня за себе си.
Мъчително дълго
и бавно си тръгва
от  теб.
Има и зъби, и нокти
впити в душата ти,
и не пуска...

Сълзите
на болката...