Любовта ни ще изригне

Петр Пенчев
След дъжд изгражда Слънцето дъга.
За последен път ще се проврем самотни.
След нея ще те хвана за ръка -
от чувствата взаимно ще се стоплим.

Да летим не се научихме от птиците,
но ти обещавам, че от страст ще се издигнем.
Щом видя радост в твоите зеници
любовта ни скрита във сърцата ще изригне...

22.08.2018 г.
Петр Пенчев