Ти скарб мого життя

Валентина Бачал
Хочу в прекрасний полудень
Хмільного випити вина та й оп’яніти,
Доторкнутись до твоїх  долонь
І від мого кохання зашаленіти.

В солодкім почутті купатись хочу, жити,
Почути лагідне твоє «кохаю я»,
В душі твоїй слід хочу залишити,
Наше кохання – весни розквітле гілля.

Хай сором нас з тобою покидає,
Ти той, кого чекала і шукала я,
Хай все довкола замовкає,
Ти мій солодкий хміль,ти скарб мого життя.




На ці слова є пісня на грецькій мові:
https://m.youtube.com/watch?v=Nxhfr-qIoAc