Украина приглашает на парад

Алексей Широков 3
Країна ти рідна,кохана моя Украина,
Сьогодні,як і багато літ назад
Ти Вільна,Незалежна,Ти едина?
Зібрала ти гостей сьогодні Україна
На урочисте свято на парад.
Війська Хрещатиком пройдуть святково
І техника проїде бойова
Щоб не заскочив ворог нас раптово
Війська твої на варті миру і добра

АвторШироков А.А. 24.08.2018 г Киев Украина