Не вiдпускай

Вера Бондаренко-Михайлова
Не відпускай мене одну блукать по світу.
Бо йтиму мов сліпа без рук поводиря.
Люби , зціли, щоб мою  душу не зігріту
Я засвітила, щоб  палала мов зоря...

Загомони мої печалі й кляті сльози
Заретушуй запеклу паморозь сивин.
Моя любов усупереч чужим прогнозам
Все ж розбуяється і випірне з лавин.

Із прикростей,  зневір, плачів  і  моря горя
Я воскрешатиму лиш ніжності слова.
Здійму я дужі крила в небо неозоре:
Летітиму  у вись щаслива і нова.