Ми мiркуeм, мрieмо, бажаeм...

Геннадий Сивак
Ми міркуєм, мріємо, бажаєм,
Нас веде з народження мета,
Інколи, проводить доля плаєм,
Кличе та благає висота...

Вихід є, лиш роздивись навколо,
З рішенням своїм не помились,
По житті оточує нас коло,
З істиною, знай, не розминись...

Аитор  Геннадій  Сівак.
19 серпня  2018 року