Iжачок у туманi

Дмитрий Погребняк 555
А їжачка в тумані ще не впіймали
хоча шукає до сих пір його медвідь
на поклик відгукнутися слізно благали
він тільки відмовчувався у відповідь...
А їжачок заблукав в дрімучому лісі
він натикаеться тільки на страшних сов
в торбині з їжою був він у втісі
по видимому і ця була його єдина любов...
А їжачок біг в далину за темною конячкою
і про свої він зірки в попихав забув
і тільки долі повинен він віддячіти
за те що в річці забуття не потонув...