Я тво маленьке свято

Алина Мозжерина
Я твоє маленьке свято,
Ковток повітря свіжого в спекотні дні.
Мене так мало і, водночас, нібито, багато.
Та більше самого тебе в мені.
В потоці повсякденних стресів,
Серед проблем, яких багато —
Найцікавіший з інтересів,
Бо я твоє маленьке свято.
В святкові дні настрій грайливий
І щира радість на обличчі.
Зі мною поряд ти щасливий.
Відчуй мене. Не чуєш? Кличу…
А хочеш? Одягну намисто,
Вберусь у вишукану сукню.
І обертатимемось урочисто
У вальсі ніжнім, незабутнім.
Заплющиш очі, загадаєш мрію,
Її здійсню — майстерна чарівниця.
Ти — моя віра,моя впевненість, моя надія.
Я ж твоя справжня, вірна лебедиця.
Щоночі за тобою я сумую.
Навіщо дивишся крізь сльози винувато?
Невже кохання знов мого бракує?
Згадай, що я твоє маленьке свято…