Ангели...

Валерия Павленко 2
Моя правда,
Але занадто пізно,
На небі зірки,вже мовчать,
Їм байдуже, а мені ж боляче!
Скільки так, зможу прожити, я в неволі...
Я хотів любити тебе,
Але ти схожі всім задоволена.
Я не можу крила розправити,
Як же так, як мені все виправити?
Видно там ангели, нема про що не знали...
Але мовчу, адже вони втратили віру в нас...
Я їх розумію.