краплина

Миры Андрея Федотова
ти моя краплина спокою
передаєш повітрям
свою лагідну втому

твоя енергія змін
наче шторм

на кухні достатньо посуду
щоб втамувати голод
всіх наших друзів

дослідження невідомої природи
шведської помірності
наче поклик