Найпростiша молитва

Неонила Морозюк-Мила Бренер
Дякую Боже я Тобі! Прийми похвали всі, 
Поклони щирі за життя і  решту дані дні.
Подяки я складаю, що є на цій землі!
Дякую тим, хто молить Небо, жде мене.

Всіх  благ бажаю вам і щиро від душі!
Дякую всім улюбленим моїм і рідним,
Блага бажаю дітям, внукам і батькам!
Хай Небо всіх - благословляє на віки.

Дякую тим велике, хто боляче зробив!
Хай благо вам дарує Всесвіт і простить.
Подяка за науку. Благословенні будьте.
Я вас простила і хай тоже, Бог простить.

Дякую Господеві, за всі даравані  блага!
Що їх послав, аби щасливою була,
Дав всі дари і землю, що  по ній ходжу.
За всі світила, вони освітляють - шляхи!

Є найпростішою молитва вранці, на зорі
І тиха слава, коли щемить, плачу вночі,
А якщо радість - ряснії посмішки в душі,
За все мій Боже хвала, подяка лиш Тобі!