Я скучаю по тебе

Юлия Зимина 111
Невыразимо.
Необъяснимо.
Так притягательно.
Крайне желательно.
Невообразимо.
Неизлечимо.
Умопомрачительно.
С ума сводящее.
Наивно.
До зубного скрипа.
Тайною скрыто.
Саднит и
Болит.
Очень досадно.
Отчаянно.
Я по тебе в общем скучаю.