Втома така

Рэйнни
Втома така, ніби сонце назавжди за обрій від мене сховалось..
Ніби все щастя оте - тепер його буде повсюди так мало..
Ніби десь загубилось душі тепло та пропало..
Втома..Зима серце ріднеє вкрала..

r810220