Половина року

Рэйнни
Половина року.. Швидко так..
Серце б'ється без перерви в такт
тим думкам, які усі завжди про тебе..
Вільна пташка ти тепер в синьому небі..
Половина року.. Тихе каяття
тих думок, як швидко йде життя..
Половина року.. Важко в серці дуже..
Дні біжать, та все одно до тебе не байдужа..

r810220