Я сумую

Светлана Камышная
Я сумую по тобі, дихаю тобою.
Ти в моїй душі завжди, літом і зимою.
Ти легенький вітерець,
Що мене обдує,
Ти із променів вінець, який зачарує.

Приспів:

Я чекаю кожну мить і живу тобою,
Той вогонь в мені горить,
Він завжди зі мною.
Я сумую по тобі, коли я без тебе,
Любий мій до мене йди,
Це обом нам треба.

Я сумую і зову, бо душа пташина,
Свої крила підійму, там любові сила.
Я злечу за синю даль, щоб тебе побачить,
Почуття ті відзеркаль, що багато значать.

Знаю чуєш ти мене, бо у тому сила,
Наші душі то одне, я сумую милий,
Хай за вікнами дощить, ще на серці літо,
Пісня пташкою летить, всі надії квіти.