Кавуни

Виталий Костылёв
На баштані, десь у полі,
Кавуни зростають,
Є великі, меньші, ще малі,
Та колір один мають.

Вони зелені та смугасті,
Під сонцем зростають,
Щоки круглі та пикасті,
Щоденно підростають.

Ось купили кавуна,
Принесли до хати,
Мамо мила, ніж встромила,
Репнула щока пикаста.

З неї сік як побіжить,
На столі калюжа,
Мамо ріжуть, він ріпить,
Бо солодкий дуже.

Кавуна їв, смакував,
До пуза сік його біжав,
Та чим далі, він зникав,
А живіт мій підростав.

    19.08.2018 р.
    Запоріжжя