Хай

Виталий Костылёв
Хай йде гучно гаєм луна,
Хай відгукнеться заблукавши грибар,
Хай на заклик той вийде вона,
Хай з грибів приготує смачно відвар.

Хай відвар той змінить життя,
Хай любов*ю охопить серця,
Хай до неї зростуть почуття,
Хай вуста не чують смаку перця.

Хай неординарна, вільна б*ється любов,
Хай не знає злих слів, перепон,
Хай обличчя сяють та гріє кров,
Хай гаями луна пробігає знов.

Хай ...

       30.04.2018 р.
       Запоріжжя