спрагою я за тобою

Рэйнни
спрагою я за тобою..вся в тобі,
й далі я самотня у своїй журбі,
тихо відвертаю погляд в небуття -
там далеко в небі є нове життя,-
те важливе, найрідніше, що
жити так хотіло, та вже відпливло,
те, що так всім дарувало лиш добро,
високо тепер так, обрій перейшо
в слідуючий світ такий далекий,-
пам"ятаємо твій шлях не легкий,
пам"ятаємо усі слова та вчинки,
й погляд мудрий в далечінь ту стрімку..

r810220