П сня солов на,

Виктор Худаков 4
Пісня соловїна,
Нота веселкова,
Хай до неба лине,
Українська мова,
Щоб Дніпро, й Карпати,
Проспівали, Слава,
Були син і мати,
Та цвіла держава.

Українська мова,
Хай лунає всюди,
Це перлина слова,
Кажуть добрі люди,
Хай мовчать гармати,
Геть свинцеві бджоли,
Та не плаче мати,
За синком ніколи.

Україна мила,
Пісня веселкова,
Це краса і сила,
Богом дана мова.
В Харкові і Львові,
Помиріться люди,
Досить литись крові,
Мир панує всюди.