Кошеня

Поэт Закарпатья Василий Галас
* На каком языке?..
  На детском...

* Одновременно - текст песни.
  Обращайтесь за нотами.

Зустріла на прогулянці
я кошеня мале.
Тремтіло. Непереливки
було малому - зле.

Додому я взяла його -
подалі від біди...
А там - хай залишається
у мене назавжди.

Серпень 2018