Ми розгубили прожит роки

Людмила Дубищева
Ми розгубили прожиті роки,
Могли би бути поряд але ми не разом,
У нас бо не однакові а різні всі думки,
І ми не поспішаємо на зустріч час-за-часом.

Мить зникає і хвилина йде,
Усе мине, вже скоро все мине.

Ми розгубили прожиті роки,
Із думкою блукаю: що робити далі?
Роздуми мої такі важкі, важкі,
Життям хто нашим, мов як лялькой, грає?

Ми розгубили прожиті роки,
Ще можна бути поряд; дай мені дзвінки.