Цей аркуш довгожданого листа

Людмила Дубищева
Цей аркуш довгожданого листа,
Чистий він, на ньом нема нічого,
Ти щось бажав сказати, але все дарма,
Бо лиш без слів сказав багато, я зрозуміла серця твого.

Без слів, без зайвих слів;  мовчання, тиша,
В руках тримаю папірець,
Довгоочікуваний лист від тебе; хоч я дуже грішна;
Душу всю твою мені розкрив Творець.

Цей аркуш довгожданого листа,
Тримаю у долонях, він без літер,
А знаєш - я змогла, я все з нього прочла,
Ти у словах-мовчання вже знайшов найкращій вибір.