Душа як аркуш довгожданого листа

Людмила Дубищева
Душа як аркуш довгожданого листа,
Очікувала, ось він чистий, білий,
На ньом я напишу, що ти моя мета,
Що лише ти душі близький і рідний.

Душа як аркуш довгожданого листа,
Не заплямую, покладу віршами,
Всі почуття найкращі, все що доброта,
І відішлю тобі в конверті; нікому не віддай, нізащо!