Безсилля i силу поплутано

Катерина Жебровська
Безсилля і силу поплутано…
Паскудством несе від вістей…
Розсотано межі між звуками
Холодних тривог і ночей…

Позначено зіграні партії
Притишеним серцебиттям…
Канони, традиції, хартії
Німіють без голосу й прав…

Танцюють жалі, запопадливо
Схиляючись у молитвах…
Страхіття у долі закладено…
Стражданнями сходить сльоза…

Миттєвість… Земне усвідомлення…
Чи сон? Чи уява? Чи гра?
Майбутнє, минулим змальоване,
Шукає шляхи в Небеса…

27.08.2018