Серпневi обiйми

Виктория 75
 

Серпневі обійми палкі наостанок.
Спокусливі літні закінчаться дні.
На жаль,  не достатньо вже теплий і ранок;
А настрою хвилі  мінливі, сумні.
У осені фарби хоча й чарівні,
Та тільки відходять так швидко  вони.
А час через зими  летить до весни.

27.08.2018