Самойловой Татьяне

Раиса Иванова Людмила Щеглова
В теплім червні,серед літа,
Коли сонце в небі сяє,
І природа вся одіта,
Коли квітка розцвітає.

Народилась ти,Тетянка,
Мов та квіточка у полі,
І біжить твоя стежинка
Зачарованоі долі.

Хай вона і далі в"ється,
Дні лихіі обминає,
Тільки щастям в серці б"ється,
Тільки піснею лунає.