Вже неп двласний ус м нам

Людмила Дубищева
Вже непідвласний усім нам, усім
Цей час божевільний, нема в ньом святого,
Руйнується дім наш, старієм усі,
Не встигли зробити що треба, нічого.

Час божевільний, жорстокий, глухий,
І янгол стоїть, біля кожних, сумний.