Допоки не настане час прозр ння

Людмила Дубищева
Допоки не настане час прозріння,
Я ні до кого йти вже не збираюсь,
Мені потрібно справжнєє души спасіння,
Чуй Боже! проведи де я Тобі дістанусь.

Допоки не настане час прозріння,
Шукати буду і молити щиро,
Я вірю, вірю міцно, без сумління,
Блакить це бачить, що у мене жива віра.